Op zoek naar Webkomeet?

CientoUno - a digital portfolio

Trein

Project: Sketch my Budget

Over dit project

Sketch my Budget is een gratis online applicatie die door mij en mijn broer Niels ontwikkeld werd. De applicatie stelt de gebruiker in staat om een beter overzicht te krijgen van zijn financiële transacties.

De gebruiker brengt zelf zijn inkomsten of uitgaven in en de web-applicatie berekent automatisch de nodige totalen, percentages, … Waar nodig worden ook grafieken getoond, zodat alles nog duidelijker is.

De gebruiker beschikt over zijn eigen login-gegevens en alle ingegeven data zijn dan ook strikt persoonlijk. Het correct en tijdig ingeven van alle transacties ligt natuurlijk volledig bij de gebruiker en de applicatie is pas echt interessant als dit correct en op tijd gebeurt.

In de beta-versie zijn al heel wat zaken mogelijk, zoals het registreren van transacties, verdeling in categorieën, bekijken van de evolutie per rekening, totalen per maand, jaar, … Er wordt verder gewerkt aan nog nieuwe functionaliteiten, zoals een versie voor iPhone, vergelijkingen maken tussen verschillende maanden/jaren en het downloaden van een jaarverslag als PDF.

Sketch my Budget is gratis voor iedereen (en dat zal het ook blijven). Heb je interesse, stuur dan gewoon een mailtje naar info@sketchmybudget.be en ik stuur meteen een uitnodiging.

Klant
Eigen productie
Technologie
HTML, CSS, PHP (Zend Framework), jQuery,MySQL
Datum afwerking
13-02-2011
Bezoek de website
http://sketchmybudget.be
Sketch my Budget